Επεξεργασία Εικόνας

ImageProc3OKImageProc1OKΣτο πρόγραμμα αυτό οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν πως μπορούν να μάθουν πως να επεξεργάζονται τις εικόνες, να βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά τους, να αναδυκνείουν τις πτυχές της εικόνας που χρειάζεται καθώς και να κάνουν τα χρώματα "καλύτερα"!!! Μαθαίνοντας τα εργαλεία που προσφέρονται από τα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας (όπως π.χ. Photoshop, Gimp, κ.α.), μπορούν να κάνουν την εργασία τους πολύ πιο γρήγορα και εύκολα.

Οι επεξεργασμένες εικόνες που παράγονται μπορού να χρησιμοποιηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, Pinterest κ.α.) για να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά ενός ατόμου, να χρησιμοποιηθούν κατά την κατασκευή ιστοσελίδων για φίλους, γνωστούς και συνεργάτες, για το ηλεκτρονικό portfolio του καθενός ή ακόμα και για να μείνουν χαραγμένες για πάντα στη μνήμη του καθενός!

Τα παιδιά στην ηλικία αυτή μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να επεξεργαστούν τις εικόνες, τα χαρακτηριστικά των εικόνων και το πως μπορούν να τις βελτιώσουν. Άλλωστε τα περισσότερα παιδιά βγάζουν αρκετές φωτογραφίες με τα κινητά και τις επεξεργάζονται με το κινητό (με ό,τι εργαλεία προσφέρει αυτό). Θα ήταν πολύ καλή ευκαιρία να μπορούν να επεξεργάζονται τις φωτογραφίες τους με ένα καλύτερο εργαλείο, όπως τα προγράμματα που μαθαίνουν.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πιστοποίηση στο τέλος των μαθημάτων!!!

ImageProc4OK

Το επίσημο FIRST Lego League Training Spot στον Έβρο!

6FLLTrainingSpotOK.jpg